OVER SMOKINGKOPEN.NL

Bent u op zoek naar een passende, stijlvolle smoking, rokkostuum, jacquet, strikje, manchetknopen of andere bijbehorende accessoires voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij Smokingkopen.nl aan het goede adres. Op onze website vindt u een uitgebreide collectie smaakvolle smokings en toebehoren van gerenommeerde merken. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Maak uw keuzes, plaats deze in uw winkelmandje en bestel eenvoudig online. Uw bestelling passen en ophalen in onze sfeervolle winkel kan uiteraard ook.

VERENIGINGEN EN BEDRIJVEN

Voor koren, muziekverenigingen, orkesten maar ook bedrijven heeft u natuurlijk speciale wensen. Zo kunnen wij uw smoking, rokkostuum of jacquet voorzien van eigen logo of opdruk. Wij willen uw wensen graag passend invullen. Hiervoor gaan we graag met u aan tafel om tot een presentatie te komen.

Kortom, heeft u een speciale wens, bel ons.

De website www.smokingkopen.nl is een initiatief van Jansen en Jansen in Boxmeer, dé specialist in gelegenheidskleding en mannenmode. Kijk daarom voor onze complete collectie mannenkostuums en accessoires op www.jansenenjansen.nl

U bent van harte welkom !

Groet,

Martijn Jansen en Teresa Koenen